Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑ 2 ΗΜ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

01-02/02/20                                                                                                                                            2 ΗΜΕΡΕΣ
    
2 ημέρες στις ομορφιές
της Μεσσηνίας!!Eορτή Υπαπαντής

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑ
ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ-ΓΥΘΕΙΟ


ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΙΣΑΡΗ και επίσκεψη στον ιδιότυπο ναό της ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ, ναός από τη στέγη του οποίου προβάλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβλυζουν τρεχούμενα νερά. Παραμονή για γεύμα στη καταπράσινη περιοχή. Κατόπιν για  ΚΑΛΑΜΑΤΑ.Άφιξη στη πρωτευουσα της Μεσσηνίας και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτουμε τον πανηγυριζοντα Ιερο Ναό Υπαπαντής και την ιστορική (1796) Μονη Καλογραιών και στη συνέχεια για μια όμορφη περιήγηση στις γραφικές παραλιακές πολιτείες ΣΤΟΥΠΑΣ &ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ.Κατόπιν μέσω όμορφης διαδρομής για το παραθαλάσσιο ΓΥΘΕΙΟ χτισμένο αμφιθεατρικά στους ανατολικούς πρόποδες του όρους Λαρύσιο όπου και η παραμονή μας για γεύμα.Το απόγευμα επιστροφή μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ,ΤΡΙΠΟΛΗΣ για ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  65,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο
Τιμή :  80,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση με 1 πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο στο κέντρο της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ,Αρχηγός-Συνοδός, φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, ΦΠΑ.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού